Post by ilwicgogesbaa on Feb 20, 2022 10:30:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih kovanica ▞▞▞
▞▞▞ Uphill Rush Water Park Racing 2022 version ▞▞▞
Nije baš dobro, ali se instalira 100% i počinje od prvih 1% dosadno
dobro je za 10 minuta, a zatim idite da pritisnete play i ne radi ništa, neće raditi ništa osim ostati na istoj stranici
Sviđa mi se tvoja aplikacija jer ako izgubiš to je u redu
eee najnevjerojatnija igra ikad.... vraća toliko uspomena da ti nikad ne dosadi.... ponekad izbrišem (obično zato što ću završiti sa svim razinama i načinima), ali je uvijek ponovno preuzmem i opet i nikad ne postane dosadno.... samo bih volio da su sve lijepe vožnje besplatne ili kao da koristite novac za igru, a ne gotovinu 4 zvjezdice za to inače potpuno preporučam ❤❤
Pretpostavljam da je dobro jer nisam instalirala
Mnogo je oglasa puno oglasa, tako je neugodno.
volim igru, ali previše oglasa i što je nakon razine 60
Ovo je dosadna igra 😴😴😴 Žao mi je što sam je instalirao. Mislim da bi trebao promijeniti vožnje
Uphill Rush Water Park Racing Racing iasq
Ova wrst igra koju sam ikada igrao bila je jako loša i ima puno AD MRZIM JE😡😡!!
Za početak igre potrebno je puno vremena
p***a vam materina😤slika mi se u trecem svjetu tamo gdje su brodovi pokvarila i samo su postale male slike.i jos mi nezeli cesto priznati vozilo za koje sam gledao video i onda kaze 1 dijamant ja klikcem i nista i istrosi mi sve dijamante😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Sjajno. 5 zvjezdica je. Ali učitava se tako sporo. Ali ima različite razine tko je ikada igrao candy crush. Budite spremni, pripremite se, GOOO!
Prethodno super 😋
Tako mi je žao što moram ovo reći, ali ove igre su divna igra koja može opustiti vaše tijelo, ali nakon nekog vremena postane dosadno i ima samo malo previše reklama, a onda kada postane dosadno ljudi izbrišu igru onda vaše igre ne mogu postati popularni ako vam bude malo zabavnije, siguran sam da će više ljudi dobiti ovu igru, a kad mislim učinite je zabavnom mislim da možda u igri postoji i ova velika plaža i ljudi u igri mogu razgovarati jedno drugome ....ali PKXD je najbolja igra .
Ova igra je 24. razina nije moguće pobijediti, pokušavam je puno puta ali ne mogu 😠😠😠😠
Uphill Rush Water Park Racing રેસિંગ spex
Pa mislio sam da to nije dobra igra jer me nije ni pustila u igru
Ova aplikacija je dosadna. U početku je zabavno, ali nakon nekog vremena postaje jako dosadno. Pogotovo kad stalno stihoveš istim ljudima. Preporučio bih da ne preuzimate ovu aplikaciju.
Ova igra je jako zabavna i nemam riječi ovo je najzabavnija koju sam imao u dugo vremena dok je ova igra iznimno zarazna postoji samo jedna stvar koja mi se ne sviđa u ovoj igri koliko su visoke cijene novčića mogao bih imati 3258 dolara kovanice i još uvijek ne mogu maksimizirati svoju brzinu osim što je ovo najzabavnije što sam imao u posljednje vrijeme i definitivno preporučam ovu igru,
kada sam pokušao igrati igru, svaki put kad sam pokušao krenuti, jednostavno sam pao s tobogana. NEMOJTE IGRATI OVU IGRU.
Volim ovu igru, ali samo ima previše reklama u njoj
Sjajna igra. Isključivo paketne likove i vozila također treba prodavati pojedinačno
Ne sviđa mi se ova igra. kažu da je ova igra vrlo zanimljiva, ali kada sam je skinuo, osobno sam osjetio da je ova igra čista šteta. grafika ove igre je u redu.ova igra nije nimalo izazovna. ova igra nije toliko zanimljiva u usporedbi s drugim igrama koje sam igrao.
Je li zabavno, ali uvijek gubim, mislim da su igrači nasumični? Može biti.
Super najbilje:
Svidami se
dobra igrica ali na početku kad krenes igrat zablokira ti cijeli mobitel i nemos nis napravit
Snake.io: Fun Battle .io Games অ্যাকশন mceg
Stvarno mi se sviđa ova igra i također ako ne uspijem, mogu ponoviti ovo. Dajem 5 zvjezdica za nju 💜 i..hvala vama koji ste kreirali ovu aplikaciju, ali.. nema više razina od 60 pls. Razumijte to pls i također uklonite oglase 🙁 Molimo razumite 💚
Ova igra je super
Ovo je vjerojatno najbolja igra ikad. Sviđa mi se kako daju besplatne stvari ako gledate samo reklamu.
pročitajte cijelu ovu stvar, svidjet će vam se i jednostavno je to odlična igra. Mislim da bi trebao napraviti više ovakvih igara, ali već si napravio jednu koja je već napravljena pa možeš li napraviti još koju jer su jako zabavne i mislim da će se svima svidjeti. pa ako ne želiš to je u redu, ali ako hoćeš, molim te, ima li stvarno zabave, hvala ti ćeš biti nevjerojatan, molim te napravi još, svi će plakati tako dobro jer je samo odlična igra. Pa hvala hvala puno!
Neee Daaa 👍👍👍👎👎👎
To je dobra igra, ali nema nikakve veze. Morate samo držati strelice i ne činiti ništa Od Niharike
Uphill Rush Water Park Racing பந்தயம் inm
Jako zabavno dok ne dođem do razine 8 i neće mi dopustiti da kliknem na početak utrke
Još nisam probala, ali sigurna sam da je igrica super!!!!!🚒😗
zabavno, ali jednostavno
Dajem ovoj igri 4 zvjezdice jer ima ove ekskluzivne vožnje, ali u svakom slučaju to je stvarno dobra igra ☺👍
Sviđa mi se ova igra, ali nakon 60 razina nema razina za igranje. I ova igra je samo za igranje, a ne za kupnju čamaca i likova novcem. Igra je vrlo zanimljiva. Moja sestra voli ovu igru, ali je jako tužna. I želimo napraviti razine .Volim stvarati razine, ali nema igrača koji bi igrali s nama .Nadam se da ćete razumjeti ove probleme.🙄😓
Igra je zakon predobra instalirate je i nema virusa Elma Gulic.
🍕😢♥🐭♥♥♥