Post by ilwicgogesbaa on Feb 20, 2022 10:27:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بسیاری از جواهرات ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
بازی خیلی آزاردهنده یک بار باز می شود و یک بار دیگر باز نمی شود به خاطر این مشکلات 1 ستاره می دهم.
تکراری میشه ولی باحاله لود کنید ولی هر از گاهی بازی کنید
Run Race 3D Sports ahs
به دلیل کنترل ها و تبلیغات، من به این 2 ستاره می دهم. من واقعا لذت بردم اما می دانم که شما ربات ها را شکست می دهید. من شخصاً خوشحال می شوم اگر بتوانید چند نفره را روی وای فای محلی قرار دهید تا بتوانم با خوشحالی به این بازی به دلیل تبلیغات 5 ستاره یا 4 ستاره امتیاز دهم.
عالی بود. ولی تکون از جاش نمیخوره
این یک بازی خوب است اما در عین حال مشکلاتی دارد. وقتی نیمه اول یک دور را به پایان می رسانیم، سپس اگر نیمه دوم را باختیم، گزینه ای باقی نمی ماند جز اینکه با تماشای یک تبلیغ، از سطح گذراندن عبور کنیم. سپس باید آن را ببندیم و دوباره باز کنیم. ثانیاً، در سطح جایزه وقتی من روی سرسره پریدم، نمی دانم چگونه آن شخص زیر اسلاید رفت و گیر کرد. بازی را بستم و دوباره باز کردم، سطح پاداش من تمام شد. لطفا این مشکلات را بررسی کنید وگرنه بازی بسیار خوبی است.
Run Race 3D Sports ohac
آره اولش جالب بود اما اگر به طور تصادفی از روی دیوار پریدید و شخصیت شما شروع به حرکت در جهت اشتباه کرد، محکوم به شکست هستید. همچنین تبلیغات بی پایان خوشایند نبود. بعد از هر مسابقه یکی میگیری! من این بازی را توصیه نمی کنم.
سلام دوستان.بازی هیجانی و پراسترسیه ولی خیلی بازی خوبیه.من تاحالابازی کردم.مثلامیشه بامسی بازی کرد.دیگه رونالدوباهمه ی فوتبالیست هامیشه بازی کرد.ازتون میخوام حتمانصبش کنید.هلیاسداللهی هستم😇
بازی عالی بود بهترین بازی است،بهترین بازی که نه 🌟
عالیه
لایک
این یک بازی خوب و سرگرمکننده است، اما وقتی مسابقاتی را از دست دادم، تلفنم شروع به لرزش کرد و حتی وقتی بازی تمام شد و حتی اگر از بازی خارج شدم، به لرزش ادامه داد. این یک مشکل ترسناک است لطفا آن را بررسی کنید
3 ستاره چون وقتی دارم بازی می کنم به طرف مقابل می روم و خیلی اذیتم می کند، چون تبلیغات زیادی وجود دارد و من را واقعاً استرس می دهد که بازی گاهی اوقات عقب می افتد لطفاً بازی را اصلاح کنید ببخشید که بدم می آید اما لطفاً بازی را اصلاح کنید ممنون بازی فوق العاده زیبا و عالی است، من واقعاً آن را دوست داشتم، اما لطفاً مشکلاتی را که برخی از افراد با آن مواجه هستند حل کنید.
خوبه من که خیلی دوست داشتم ولی زمانی که بروزش کردم خیلی بد شد
Ninja Turtles: Legends RPG aqag
من نمی توانم به منوی اصلی برگردم تا بازی جدید را بعد از باخت در یک سطح شروع کنم. فقط یک دکمه "گذر از سطح 500coin" وجود دارد، من یک لحظه منتظر ماندم یک دکمه "نه متشکرم" ظاهر می شود اما هیچ کدام ظاهر نمی شود! بنابراین هر بار که باختم، باید به صفحه اصلی خود برگردم و سپس برنامه های اخیر را حذف کنم و بازی را دوباره باز کنم.
این بازی خیلی احمقانه است من حتی نمی توانم با تمرکز بازی کنم. ADSSSSS در حال باز شدن هستند -------------------------------------------- 1. ADS حفظ می شود ظاهر شدن! 2. پوست ها گران هستند! 3. به WIFI نیاز دارد! ------------------------------------------------- ------------------- بدترین بازی تاریخ!😠😠😠
من که از این بازی رازیم😘😘😘 اما یکم اسابت خورد میشه که نباختی
هم خوب هم بد😏🙄😋😊😉😆
اگر می توانستم به 0 ستاره امتیاز بدهم. در مرحله 37 من همچنان کنترل های بد و همان نقشه ها را بارها و بارها تجربه می کنم. بیشتر اوقات این بازی معیوب دچار اشکال می شود، بنابراین وقتی در رتبه اول هستم باعث ماندگاری من می شود. مدام تغییر جهت می دهد، بنابراین به عقب می روم یا حتی نمی توانم حرکت کنم. اگر این بازی را دریافت کنید احتمالاً ناامید خواهید شد. من این بازی را چند دقیقه پیش پس از ایرادهای مداوم حذف کردم. ویرایش: بعد از هر مسابقه تبلیغات ثابت وجود دارد مهم نیست که ببازید یا برنده شوید، این بازی بد است!
سلام چرا وقتی یکبار اینب ابی رو میریزی دوباره که میخوای بریزی بالا نمیاره؟! لطفا پیگیری کنید
هرگز بدون تبلیغات. من برای یک بازی بدون آگهی پول پرداخت کردم، فقط بعد از هر پنج بار اجرا تبلیغات داشتم. کاملا مسخره من تقاضای بازپرداخت می کنم.
بازی خوبه تبلیغات زیادی وجود ندارد. سرگرم کننده و سخت است اما به روشی سرگرم کننده. من این بازی را توصیه می کنم اگر در حال رقابت هستید. سرگرم کننده آن را دانلود کنید.#approvedbymoonlightshiner
Run Race 3D Спортивні spe
بازی سرگرم کننده است، اگرچه موارد اضافه شده بسیار زیادی وجود دارد. من این ایده را دوست دارم که موانع مختلف تأثیرات متفاوتی روی بازیکنان داشته باشند. بازی مفهوم خوبی دارد اما خیلی خوب اجرا نشده است.
سلام من این بازی برام نمیاد و ازش راضی نیستم ولی این دلیل نمیشه که فحش بدم بچه ها اینجا فضای مجازی هستش و همه از نظراتتون دیدن میکنن و اگه فحش بدید آبروی خودتون میره لطفا فحش ندید.
خیلی بازی خوبیه
بازی خیلی بدی بود خیلی به حرف من گوش کنید نصب نکنید .😤😤آقای سازند و همکاران آقای سازند گوش کنید . یکم برای اولی ها که تازه نصب کردن راحت بذارید چرا انقدر سخت .یک ستاره هم برای این بازی بی مزه زیاد من فقط برای این که برای همه شما این پیام من بیاد دادم وگرنه به هیچ وجه نمی دادم خدافظ.😒😒راستی خیلی چرت بود.از نظر من.😒😒😒😒😒😑😑😑😠😡🤬😈
این بازی سرگرم کننده دیوانه کننده است! شما می توانید بازی کنید و سعی کنید مردم را شکست دهید و این یک بازی فوق العاده است. من به آن 4 ستاره دادم زیرا پاپ آپ های بسیار زیادی وجود دارد و من دریافتم که آنها حامیانی دارند که مهم هستند اما نیازی به اضافه کردن آنها در پایان سطح ندارند. باز هم فکر می کنم باید حتما این بازی را نصب کنید.
خوبه! اما مشکلی وجود دارد که مدام به من دور می دهد و به من نشان می دهد که سطح 9 هستم. اما همیشه همان سطحی است که من دور زدن را انجام می دهم. و من نمی فهمم چرا دورها وجود دارد. لطفا بازی را به روز کنید... ty! اما خوب و چالش برانگیز است به افرادی که می گویند آن را دانلود نکنید باور نکنید. چون... باید!! Ty برای ایجاد این بازی! مثل همیشه سرگرم کننده است😀😀😀
خوبه ولی اسن مثل بقییه بازیاش پول نمیده من ۴ تاستاره بیشترنمیدم😊😊😊😊🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Run Race 3D Thể thao slly
سرگرم کننده است، اما می تواند بسیار بهتر باشد. این بازی ماهیت اعتیادآوری دارد و گیمپلی آن بیشتر جلا است، اما شیطان در جزئیات است. خیلی چیزها از یک بازی واقعا عالی کم شده است. رکوردهای زمانی، تنوع بیشتر در دوره ها، یا هر چیز دیگری برای بازی به غیر از سکه هایی که خرید زیادی ندارند... من به سازندگان بازی پیشنهاد می کنم HillClimb Racing 2 را مطالعه کنند... این یک مفهوم عالی از یک بازی است که نیست. هنوز آنجا نیست
این بازی خوب است، اما در نهایت خسته کننده بود، بنابراین من می توانم به آن فقط سه ستاره بدهم
این بازی یک مبارزه است. وقتی سطوح خاصی را بازی می کنم، احساس می کنم که بازی نمی خواهد به من اجازه دهد برنده شوم. حتی اگر از بقیه بازیکنان جلوتر باشم باز هم بازنده می شوم زیرا آنها ناگهان ظاهر می شوند. یا گاهی که از قبل جلوتر هستم، ناگهان مسیر را از دست می دهم. لطفاً آن نقص را به روز کنید
من به شما 2 ستاره می دهم چون شما تبلیغات را نشان می دهید اما به من جایزه نمی دهید! من دو تا تبلیغ دیدم چیزی نگرفتم! و گاهی اوقات باید بدون دلیل 5 ثانیه اول یک تبلیغ را تماشا کنیم و خوب نیست!
سلام این بازی واقعا عالی ◉‿◉
بد نیس ولی بعد یه مدت تکراری میشه
این بازی آشغال است. هر زمان که بخواهید روی یک سکو بپرید، شما را به عقب برمی گرداند. همه یک ربات هستند، پس حتی خود را خسته نکنید. اگر میخواهید هدر بدهید، زندگیتان را در یک بازی زبالههای زباله مانند این کار نکنید. این بازی یک دروغ است، آنها مانند یک تبلیغ برای هر بار شکست یا برنده شدن است. هر وقت بخواهی بپری ولی در عوض هیچ کاری نکنی من را عصبانی می کند. بازی خراب است. برایم مهم نیست که آنها چه می کنند، اما این بازی همیشه بد خواهد بود. وقت و تلاش خود را هدر ندهید.
من واقعاً این برنامه را دوست دارم زیرا به نوعی حالم را خوب می کند. اما تنها مشکل این است که سطوح متفاوت نیست و فقط خلاقانه نیست. من قصد ندارم آن را حذف کنم، زیرا آن را دوست دارم. حتی سطح پاداش نیز متفاوت نیست! پس لطفا آن را متفاوت کنید!
مرحله هاش کمه
این بازی همه قسمت هاش تکراری بود برای همین من دو ستاره میدم