Post by termamadafu on Feb 17, 2022 6:47:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık para ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Uzay gemisi parçaları yapabilir misin çünkü bu oyunu seviyorum ve ayrıca yeni bloklar ekliyor ve uzay gemileri için benzer iticiler ekliyorum
BU GÜNCELLEMEYİ SEVMİYORUM LÜTFEN BU GÜNCELLEMEYİ KALDIRIN ESKİ MİNİ DÜNYAYI SEVİYORUM AMA BU GÜNCELLENDİ VE BU GÜNCELLEMEYİ SEVMİYORUM!!😡😠😡😭😞😓😭.
Mini World: CREATA Seiklusmängud ifvw
Çok güzel bir oyun ama olacaktım hafta sonu oynayacaktı Mini börtü başlamadı başlamadı
Şu oyunu güncellemeler getirip mahvettiniz ya helal olsun.
Mini World: CREATA Adventure gidg
Sebep:MİNYATÜR MODELLERİ SONSUZ YAPIN,YOKSA BU YARIN KALDIRACAĞIM!!!
Oyun çöp eski mini word daha eskisi geri gelsin
Eminim eğlenceli bir oyundur ama bana göre değil. vahşiler güneş doğduğunda gitmediler mi? belki bir şeyleri özlüyorum, ayrıca yeni oyuncular için biraz kafa karıştırıcı *öksürük* ben *öksürük*. kaldırılıyor ama sanırım kendiniz deneyin ve görün🤷🏾♀️
Gerçekten mi? envanter tutma seçeneği yok. Nadir eşyalarımı kaybettim ve satın almak zorunda olduğunuz için dekorlu bir ev bile yapamıyorum. Çok oyunculu bile çöp. Biri hariç tüm haritalar oyunun doğru versiyonunda. daha da kötüleşir. O haritayı gördüğümde. ingilizce bile değil. Tek oyunculu denemek istemiyorsanız kurmayın
Oyun çok fazla yanıt ama son güncellemeden sonra oyun bozdu sürekli güncellemede veremiyor diyip duruyo
Oyun güzel bir şekilde araştırın malisef oyuncuyu oynayan oyuncuya da bastığım anda giremiyoruz ve kuzenim de oynuyorum böyle olmaz ki hemen onu düzeltin için 5 yine de güzel ve önde geleceği için 5 puan verdim ve hemen düzeltmen için 1ay için de düzeltme mese oyunu silerim ve puan kırarım!
oyun çok iyi. Minecraft ve bunu şiddetlik oynuyorum. Ama bu oyunu tek sıkıntısı oyundaki zaman ilerleyişi yavaş. Mesela bir tarla zaman tarlanın küçük bir öğrenci grubuyo. Bana göre tek sıkıntısı bu.
Android için Mini World: Block Art - Ücretsiz indir - Anderbot Android ... Android ve IOS için ,; Mini World: CREATA PC için - Bilgisayara
Gecikme gecikmesi ve ayrıca iyi sanırım
(Bu hatayı düzeltir misin lütfen) Sandığı açarsam Ipad Her Zaman Çöküyor Bir şeyleri alıyorum Beni Çöktü bu yüzden bu 2 Yıldızı değerlendiriyorum Çünkü Hataları Her Zaman Düzeltiyorsun Pls benimkini düzelt [Lütfen düzeltin lütfen] Düzeltirseniz 5 yıldız veririm ! Ya da daha iyisi?
Mini World: CREATA Aventura ugbt
Bu oyunu eski telefonumda oynadım ve çok güzel ama yeni bir telefon aldığımda uygulama daha uygulama açılmadan bile çökmeye devam ediyor. Sevgili geliştirici, hatayı veya çökmeyi düzeltebilir misiniz, bu oyunu gerçekten telefonumda oynamak istiyorum çünkü 1 yıldır oynuyorum umarım düzeltirsiniz
Açıklama: · Mini World Block Art – macera, keşif ve hayallerinizdeki dünyaları yaratmakla ilgili ücretsiz bir 3B sanal alan oyunudur. Oyun
Benim için çok zor Onunla ilk kez oynamayı seviyorum Bu yeni oyunu oynamak çok güzeldi Bu benim favorim Oyun Şimdi Bu yeni oyunları oynamayı seviyorum İnternette oynamaya başladım Sevdiğim Oyuncuyla Oynadım Bu Yeni Oyun 💓😍 Ve Oyuncu Bazen oynamak istemiyorum Bu yeni Oyunu oynamak zorundayım çünkü Hiç Olmadım Bu oyunu oyna Bu yeni Oyunu oynamak çok güzel
Zaman aşımı yok, net çalışma yok ve yüklemekten başka bir şey yapamadığımı söyleyen bir hata veya aksaklık var, bu hatayı düzeltin, böylece ilerlememi her zaman açık tutabilirim 😭✋
Eskiden daha hızlı bu oyunu yapanlar hemen eski şaka ya
Açmama izin vermiyor..... Uygulamayı açtığımda sadece introyu gösteriyor ve sonra....boom game crash oyunu oynayamıyorum bile....çok üzgünüm...lütfen bu sorunu düzeltin .. ..iPad'de oynuyorum ... pls dev...bunu düzeltin gerçekten bu oyunu oynamak istiyorum....plsss. lütfen düzeltin ve 5 yıldız yapacağım
Oyun güzel ama gereçler kullanamaz 1 yıldız bu programa uygulanmı o kadar eşyaları varkınası yapılabilinir ezberliyemiyom 1 yıldız bu yolla gitti
Bu oyundan çevrimdışı bile nefret ediyorum, artık playstore'da olmamasını diliyorum
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action gjft
Neden çevrimdışı değil? Nasıl kandırıldığım çok üzücü bu oyunu çevrimdışı denemeyi ve gecikmeden diğer dünyalara katılmayı çok isterim. Yaratıklar çok sevimli amaXD!! Sevimli canavarlarda iyi iş çıkardın!!
Güzel Oyun Bu Karakterler Özel ve Sevimli
Kas.2020 - Pinterest'te Aslı The Meow Fannn adlı kullanıcının "Mini World ... Mini Star Runway Skin from Thai gamers(3) - Mini World: CREATA | Official.
En iyi sii buuu oyun da artik baska birisinin acaut un u girebliyorsun bu kaldirilsin kardeşimin eski acaunt u artik baska birisine girildi ve adi baska oldu kaldirilsin kardesim cok oldu
oyun çooooooook ama sorun bu oyunu oyunuca güzel ben dün dersimin hepsini yalnış yaptım sildim bu oyunu yükle,eyinle sizde oynamayai yalnış yaparsınız
Mini World: CREATA Äventyr mpqt
İyi oyun iyi grafikler ve daha fazlası
Oyun çok güzel hatta benim 10 adet arkadaşım var ve random:D bdhdkhddkhdbdhdkbdjsıshkddhdhıhddhdohsdjdojodjopdodpdjododjodjddddıhodıb hckufj c
Free Mini World CREATA apk download Free Mini World CREATA apk download Mini international is a three-d unfastened-to-play sandbox
Çok kötü bence oyuna girecekken atıyor ve silip geri yükleyip girebiliyormuş gibi 1 yıldız bile düzeliyor. Ve artık deli oldum. Bilgisayardan oynuyorum. Ama onuda kullanmak zor ben buna diyorum)(aptalca, mal oyun bence den çok sinirleniyorum. Bunu hemen düzeltin. Çççççoooooookkkkkkkk ama ççççcçokkkkkk sinirleniyorum. 😡😡😡😡😤😤😤😤😠😠😠😠😠😠😠😈👿 oyun yapımcısı ölsün amin💀☠☠☠👿👿💀💀💀💀
Vay canına bu çok iyi mini dünya gibiyim: creata
Ios oyun club apk - bir bağlantı indir Swayz Crypter [4/35] - f - Blogger ... Mini World: CREATA là tên gọi mới của Mini World: Block Art,
Bu çok zor olan bir karakter değiştiremiyoruz sadece kız veya bir erkek değiştirebiliyoruz belki bizimalmak için çok zor olabilir. ve bu üretilebilirliği düşünmek çok istiyorum sanırım bu bence bu evet bence bu 4 puan hak ediyor ama bence bunu okuyanlarda kesinlikle salaklar
Bu oyun 1 yıldızı hak etmiyo cünkü daha çok oyunculu oda kurulmuyo
Hep atıyor ve hile var 😠😠😠🤬🤬🤬👹👹👹👹🖕🖕🖕👎👎👎👎☠️☠️☠️💀💀💀💀
Başarı çok oyunculu modda mevcuttur. Biraz garip, başarının dediğini yapıyorum ama bana bedava eşya vermedi