Post by termamadafu on Feb 17, 2022 6:41:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ resurs hack ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Hər bir hissə o qədər çox səviyyədədir ki, daha yüksək səviyyədə uğursuzluğa düçar olsaq, o zaman yenidən 1-ci səviyyədən başlamalıyıq ki, bu da vaxt itkisidir.... Adi uşaqlar... Bu, 2020-ci ildir, belə axmaqlıq etməməlisiniz...
Bu oyun möhtəşəmdir, qazanmaq üçün pul ödəməli deyilsiniz. Ofisdə və ya hətta xəstəxanada gözləyərkən vaxtı öldürür. İstifadəsi asandır, sizi həmişə ayaq üstə saxlayır və eyni zamanda oyun zamanı səviyyəni yüksəltməklə və fərdi təkmilləşdirməklə sizi bağlı saxlayır, belə ki, mənim kimi köhnə arcade oyunlarını sevirsinizsə. Bu oyunu sevəcəksiniz.
Düşündüm ki, bir daha cəhd edim. İNDİ ilk dəfə niyə sildiyimi xatırlayıram. Çətinlik onu pulsuz oyunçular üçün qeyri-mümkün edir! Və Google bazarında heç bir tərtibatçı "oyunçular"la maraqlanmır. Onları yalnız oyunçuların oyunda nə qədər xərclədiyi maraqlandırır! Oyun 2 ay əvvəl ilk dəfə sildiyim zaman olduğu kimi indi də balanssızdır (daha çox olmasa da). Bu oyunu bir daha oynamamaq üçün 2-ci dəfə silib kitabxanamdan silirəm! Nə qədər xərclədiyimin izini itirdim!
WinWing: Space Shooter Arkadne igre sfp
Salam winwing komandası! Sualım var, ona görə də bu yaxınlarda “($20.00) nə ödədiyinizi seçin” seçimini aldım. Əvvəlcə hər şey yaxşı idi, amma növbəti dəfə oyunu açanda element yox oldu. Bu problemi necə həll edə bilərəm?
Mən google play vasitəsilə alış-veriş etdim, lakin oyunda hesabımda olan əşyanı almadım. Ümid edirəm ki, inkişaf etdiricilər bu barədə rəy verəcəklər.
Gözləyən oyun əvəzinə həqiqətən oynadığınız oyunu boşa sərf etmək yaxşıdır. Çoxsaylı paket və mağaza məhsulları üçün reklamların miqdarı üçün mənfi 1 ulduz, baxmayaraq ki, bu günə qədər oyunun ortasında zorla oynayan müdaxilə reklamlarına rast gəlməmişəm.
Hamınız axmaq video reklamların ortasında donub qaldınız sanki mən bu haqda daha çox məlumat əldə etmək istəyirəm mənə elə gəlir ki, axmaq lənət olsun mükafatı
Əla
WinWing: Space Shooter Arcade pvp
Yumşaq sevimli hamar qrafika. Güllə dalğaları vasitəsilə yaxşı bacarıq sınağı. Bəzən keçib getməyiniz sizi təəccübləndirir. Sizi telefon ekranınızın kənarında gəzdirir. Tez nəfəs alın və yenidən daxil olun. Dalğadan sonra dalğa əyləncəsi kimi. Asandan güllə yağışına qədər mütərəqqi dalğalar, onların arasından yalnız sürətli qaçış yolları. Reklamlara baxmağa məcbur edilmir və ya təzyiq olunmur. Ancaq sərt dalğada əlavə bash əlavə etmək üçün bir seçim. Üst silahların üstündə deyil. Zövqlü.
Yaxşı oyun. Mən çox həzz alıram.
oyun gözəldir, təsadüfi qutu hadisələri saxtalaşdırılıb bir daha bunu etməyəcək. ən son yeniləmə avadanlıqların yenidən qurulmasını təqdim etdi. zəhmət olmasa onun öz düyməsini verin. mənim qoruyucu düymə bildirişim indi həmişə yanır və buna görə mənasızdır.
Redaktə: Tərtibatçı cavab verdi ki, dəfələrlə istifadə etməyə çalışdığım dəqiq kombinasiya 8-ci fəsli asanlıqla keçəcək, bu tamamilə yanlışdır. Yansıtma və bıçağın işləməsi üçün hücumlar arasında kifayət qədər vaxt yoxdur. Statistikalarımı demək olar ki, üç dəfə artırdıqdan və üzə çıxardıqdan sonra nəhayət lvl-i məğlub etdim. Bu təmiz ödəniş divarıdır.
Bu oyunla bağlı hər şey dəhşətlidir. Mən aylardır oynayıram və başlanğıcda 1,39 dollar xərcləmişəm, çünki ilk oyundan sizin pul və BÖYÜK pulları öskürə bilərsiniz. İndi 18-ci səviyyəyə çatdım və BÖYÜK pul xərcləmədiyim aylar ərzində daha da irəli getməyəcəyimi başa düşdüm. Bu oyuna başlamamısınızsa, ETMƏYİN! Silmək vaxtımdır...
Sadəcə başqa bir Archero klonu, qazan-qazan haqqında. Gözəl görünür, amma bu qədər.
Mənə elə gəlir ki, qızıl VIP istifadəçiləri üçün daha çox fayda olmalıdır. Balans problemləri yığınları. Həm də oyunda olduğunuz zaman səviyyəni yüksəltməyinizi dayandırmağın mənasını həqiqətən görmürəm, oyun olduğu kimi kifayət qədər çətindir. Bilirəm ki, bu, oyunun erkən versiyasıdır və buna görə təkmilləşdirmələrin və xarakter/təyyarə seçimlərinin olmamasını bağışlayacağam. Seçmək və təkmilləşdirmək üçün başqa təyyarələr yoxdursa, əslində yuxarıdan aşağı atıcı deyil...
Bir az vaxt keçirmək üçün yaxşı oyun. Əyləncəli və əyləncəli. Düşünürəm ki, oyun valyutası əşyalara və bu cür qiymətə görə bir qədər bahadır. Xüsusilə füzyon, bəziləri oyunda 500-1500 daş tələb edir. Hansı ki, bir az dik görünür. Ancaq oyunun özü çox əyləncəlidir.
Bu oyun tam zibildir. Sizi yola saldıqları təyyarə çox həftədir. Nəzarət vasitələri düzgün yayınmaq üçün yavaş-yavaş çaşqınlıq və düşmənləri tərəflərdən vurmağa çalışdığınız zaman atışlarınız mərkəzə doğru yönəlir. Lazerlərin və arpa gücləndiricilərinin çoxu sizə hər hansı ədaləti verir. Rəhbərlər təyyarələrin edə biləcəkləri üçün çox güclüdürlər. Qənimət sistemi tam pisdir. Arpa özünüzü itələmək üçün kifayət qədər pul/material alırsınız. Mənim təklifim; HAWK OYNA: AZADLIQ SQUADRON. sonra mənə təşəkkür edəcəksən.
Oyun çox pisləşənə qədər əyləncəli idi və mən bir tədbirə gedəndə oyun dondu və pulsuz oynamağıma icazə vermədi, əvəzinə kristallarımı oynamaq üçün xərcləməyimi istədi. Mən sizə sıfır verməsəm, pulsuz tədbirimi geri verə bilərsinizmi? Yeniləmə: oynamaq üçün daxil olmaq təxminən 3 dəqiqə çəkir. Niyə bu oyunu silmirsən? Oynamağa layiq deyil.
Konsept olaraq oyun yaxşıdırsa. Edam arzulanan çox şey buraxır. Çətinlik əyrisi təkmilləşdirə biləcəyiniz templə müqayisədə dikdir. Silahı birləşdirmək üçün kifayət qədər avadanlıq əldə etmək və bu, demək olar ki, mövcud deyil. Faktiki oyun zamanı əldə etdiyiniz müvəqqəti təkmilləşdirmələr heç bir şey vermir. Gücü artırın və güc eyni qalır. Hücum sürəti üçün təkan alın və yenə eyni qalır. Bu, əslində yaxşılaşmadan yaxşılaşma illüziyası yaradan boş bir mexanikdir. *Yeniləmə* Narahatlığımı bölüşmək üçün onların dəstəyinə getdim və onlardan hər hansı birinə müraciət etmək əvəzinə, öz axmaq ixtilaflarını mənim üstümə salmağa çalışdılar. Bu insanlar faydasızdır.
Dərslikdən sonra oyunu qiymətləndirməyi dayandırın... Sonradan dəyişə bilər, yəqin ki, yox
Oyun zəhmlidir, lakin... adları və ya powerupların nə demək olduğunu və ya etdiyini izah edən bələdçi, oyun əfsanəsi və ya onlayn dərslik varmı? Hazırda bizi çaşdıran sadəcə simvollar var. Bəzilərini başa düşə bilərsən, bəzilərini isə bilmirsən. Xarakter biosunda hələ də çoxlu qrammatik səhvlər və səhv yazılmış sözlər var. təkmilləşdirmə sistemi həqiqətən ədalətli deyil. Mən 500% epik avadanlıq əldə etməyə çalışıram. Mən maraq itirirəm, bu, indi oyun qazanmaq üçün ödəniş kimi görünür. Bunu düzəldin, sonra 5 🌟 verəcəm
Cat Run - Kitty Cat Run Game Opetus ysyc
Pis oyun, daha çox əkinçilik daha az düşmə sürəti, mərmilər çox sürətlidir.
Bağlantı xətası almağa davam edir...NİYƏ🤔🤔?
Qazanmaq üçün ödəyin. Bir neçə səviyyədən sonra təkmilləşdirmələr üçün pul ödəməli olacaqsınız. Silindi.
Başlanğıcda əyləncəli idi, oyundan tez sıxılır. Sadəcə başqa bir oxatan klonudur, siz yolunuzu üyütməlisiniz
Bu oyunlara nifrət edirəm, çünki onlar asan başlayırlar, sonra çətinlik təxminən 4 səviyyədən sonra 1000-ə qalxır. Sonra heç bir real irəliləyiş hissi olmadan sadəcə üyüdülür. Tərtibatçıların məqsədi sizi məyus etməkdir ki, siz onların mağazasından əşyalar alasınız. Cəhənnəm kimi bezdirici.
Bu, Archeronun birbaşa surətidir. Eyni oyundan iki dəfə daha unikal versiyanı oynamağa üstünlük verərdim. Təyyarəni idarə etməkdə cüzi bir gecikmə var ki, bu da bəzi güllələrdən yayınmağı haqsız yerə çətinləşdirir. Abunə planı mənə bunun oyunla bağlı olmadığını deyir.
Çox pis yeniləmə problemi həll etdi, sonra 5 ulduz verdi.
Həqiqət budur ki, mən oyunu bəyənirəm, lakin yeni yeniləmə buraxıldığından, sadəcə onu ləğv etmək istəyirəm. Niyə bu qədər reklam yerləşdirirsiniz?
Oyunu bəyənin və onu hər zaman oynayın, ancaq elektrik xətləri və bütün bombalar patronlarla mübarizədə bütün ekranı tam əhatə edir, mən buna bir 👎🏿verməliyəm və Qeyri-qanuni zona mərhələsi, siz heç bir şey olmadan başlaya bilərsiniz. güclər və çoxlu raketlər və lazerlər eyni anda sizə gəlir, buna görə heç irəliləyə bilməzsiniz, buna da 👎🏿verməliyəm. Ümid edirəm ki, siz oyunu daha əyləncəli etmək üçün bunları azalda bilərsiniz. Amma onu oynamağı sevirəm, 😊 Əyləncə üçün təşəkkür edirik.
Archero və Sky Force-un körpəsi olsaydı, bu oyun olardı. Hər ikisinin ən yaxşı tərəfləri var, ona görə də təbii ki, mən böyük fanatam. Eq/təkmilləşdirmə sistemi asandır (xüsusilə köhnə element funksiyasından yeni eq yaratmağı xoşlayıram) və insanları məşğul saxlamaq üçün kifayət qədər məzmuna malikdir. Mən saya biləcəyimdən daha çox yaramaz tipli oyunlar oynamışam və bu, mənim sevimlilərim arasındadır. Bunu Sky Force ilə birbaşa müqayisə edən rəylər ədalətli deyil, çünki onlar eyni janr deyil. Bunu uzun müddət oynamağı səbirsizliklə gözləyirik.
Oyun həqiqətən sərin və əyləncəlidir. Mən ilkin qeydiyyatdan sonra oynadım, lakin aşağı texnologiyalı telefonlar üçün oyunun qeyri-sabitlik problemlərinə görə fasilə verdim. Oyun üçün somr optimallaşdırmalarını tənzimləyin. İlk yüklənmə skrren hələ uzun müddət çəkir.
İstifadəsi və oynamaq çox asandır
Atıcı üçün çox yaxşı oyunlar. Bu son yeniləmə bir az üzücü oldu. Mən sadəcə olaraq qeyri-qanuni zona, dünya müdiri və s. üçün yeni quraşdırmadakı nasazlığı düzəltmək üçün sadəcə sildim və yenidən quraşdırdım. Həmin oyunlara girməyə çalışdım və hər şey bağlanacaq. Əgər ilk 3 döyüşçü yenicə qırmızı 3-cü döyüşçü əldə etmişdi. Yenidən başlamağa nifrət edirəm, amma nasazlığı aradan qaldırarsa, buna dəyər. Ümid edirəm ki, inkişaf etdiricilər də buna baxır, çünki bu, təkcə mən deyil. Heç vaxt oyun üçün pul verməyin. Qazanmaq üçün heç bir ödəniş etməmək üçün əziyyət çəkirəm. Yaxşı oyun yaxşı rəy
Oflayn deyir, amma oflayn oxutmaq olmur.. niyə?
Yaxşı irəliləyiş var, lakin sonda bərpa davamlı deyil, yəni siz bonus alırsınız və növbəti dəfə oynadığınız zaman o, yox olur.
Olduqca yaxşı oyun. Mən boss döyüşləri ilə qarşılaşanda bunu sevirəm, hətta uğursuz olsam da, lol. Hər halda, oyunu bəyənirəm və ümid edirəm ki, onlar multiplayer və daha çox təyyarə növləri əlavə edəcəklər.
Kredit kartınızı sındırın ... Bu, layiqli olmaq üçün burnunuzdan ödəməyə səbəb olacaq. ƏGƏR inkişaf etdiricilər hər bir ardıcıl yeniləmə ilə düşmə sürətini azaltmaqdan, düşmənin zərərini artırmaqdan və oyunçu avadanlıqlarını əsəbləşdirməkdən əl çəksəydilər, çox əyləncəli olardı. İndi onlar oyun avadanlıqlarının xərclərini artırırlar. Tətbiq alışlarında tutduqları pula yeni üçqat A konsol/kompüter oyunları ala bilərdim. Bu faciəli. Yalnız əlavə etdikləri yeni şeylər daha çox pul qazanır. Hamı şikayətlənir, inkişaf etdiricilər qulaq asmır.
Hörmətli Devs! Oyunda bəzi resurs almaq istəyirəm, lakin kredit kartım həmişə rədd edilib. Mən onu başqa 2 oyunda istifadə edə bilirəm amma nədənsə WinWing-də işləmir. zəhmət olmasa mənə kömək edə bilərsən? Bu məsələ ilə bağlı başqalarından şikayət varmı? Yeri gəlmişkən, oyun əladır!
Ekran titrəməsi ilə bağlı pis probleminiz varsa, bu oyun sizin üçün uyğun deyil, bu, mənə uşaqlıq xatirələrimdən xoş nostalji yaşatdı, amma xatırlamıram ki, bu oyunlar bir fəsil, 4-cü fəsil, xüsusən də səviyyəni oynadıqdan sonra mənə bu qədər qusmaq istəyi verir. Əgər dəstələr xətti keçsələr və ilk dəfə zəif təkmilləşdirmələrlə bu səviyyəyə qalxsanız, bu sizə pis baş ağrısı verəcək, onu söndürmək imkanı olmadan dəfələrlə qusmaq istəyinə səbəb olan bir oyundur.
Əla atıcı. İrəliləyiş düz irəlidədir, harasa getdiyinizi hiss etmək üçün çox üyüdülmə deyil. Cəzadan qaçmaq üçün hər gün daxil olmağım xoşuma gəlir. Mən hələ heç nə xərcləməmişəm, amma şad olardım, çünki inkişaf etdiricilər səyləri üçün bir qədər geri ödəməyə layiqdirlər. Yeniləmə: oyun onu maraqlı və çətin saxlayan müntəzəm yeniləmələr alır və mən hələ də onu günlərlə oynayıram. İnkişaf etdiricilərin pivə alması üçün bir neçə sikkə atdım. Çox xoşbəxt.
WinWing: Space Shooter Arcade cpiq
Bir növ oxatan tipli oyun, lakin təyyarələr və əşyalarla. Olduqca əyləncəli və bir çox reklam yoxdur, təkər fırlatmaq istəyirəm deməsəniz, reklamı olduqca gözəl izləməyi seçə bilərsiniz.
Bu, təyyarələrlə okçudur. Monetizasiya və oyun dizaynı çox oxşardır. Yenə də yaxşı görünüşlü oyundur. Sınamağa dəyər.