Post by termamadafu on Feb 17, 2022 6:29:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovat drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Transylvania Adventures 2022 version ▞▞▞
Hra fungovala dobře a moje dcera ji milovala, ale nyní je přilepená na obrazovce a neexistuje způsob, jak se z ní dostat. Dokonce jsem několikrát odinstaloval a znovu nainstaloval v různé dny a hned se to vrátilo na zaseknuté místo.
Je to skvela hra doporučuju vám je skvela😉😍🙌👍
perfektní
Příliš mnoho reklam, ale dobře.. Je mi 26, rád to hraji a moje 7letá milovnice tuto hru hraje. Občas je to pro ni trochu náročné, ale opravdu to pomáhá jejím pacientům a motorickým dovednostem!
Kdykoli porazíte úroveň, objeví se reklama, je to zábava ve všech těch reklamách je příliš mnoho a někdy tlačítko skoku nefunguje, ale je to zábava
Rozdrtilo se to, pak jsem to odinstaloval a vrátilo mě to na úroveň jedna a byl jsem z toho faaaaar. Nefunguje to dobře...
Co kolo, to reklama.... Hned to šlo pryč!
Rozhodně mohu tuto hru každému doporučit, je tak zábavná, až je to téměř návyková!
pěkná hra mě udrží v chodu celé hodiny miluji to trochu těžké, ale zábavné
Transilvanya Oteli Maceraları Macera Oyunları kwqe
Velmi zábavné! Dokonce i pro dospělé! Tuto hru však našla moje čtyřletá a je pro ni příliš těžká.
Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures - YETU Shop
Hotel Transylvania Adventures Eventyr mzuk
OK, dokud nezastavíte videa
Dávám tomu jedničku, protože můj telefon je lagy, když hraji tu super lagy hru a nemůžu ji vůbec hrát, teď ji musím zahodit a nechat telefon hloupá hra tak lagy, ale líbí se mi, že to pro mě nejsou žádné reklamy, ale Nevím, jak vy, kluci, dostáváte reklamy, ale pro nás všechny, kteří tomu dáváme jedničku, protože je to lagy nebo hodně reklam nebo obojí, takže opravte to, dokonce to začalo lagovat, když jsem na tom byl, nebyli by tolik jako krysy, kdyby bylo to alespoň ne lagy ne glichy ne spousta reklam, dokonce ani nic, co lidé nenávidí!
Moje tříleté dítě se v této hře orientuje velmi snadno a je připraveno přijít na nové věci, které se objeví. Tuhle hru pro něj miluji. Díky vývojářům atd.
ANEŽKA. PROTI
Nemohu zadat svůj věk na svém zařízení 1 plus 6.
Hotel t run je skvělý Mám spoustu her, ale když jsem začal hrát tuto hru, byl jsem jako omg, je to úžasné a hrál jsem několik dní a stále budu hrát, protože mi to vadí 🤯. To je pro mě šílené, nainstalujte si to dnes, tato hra mě baví, ale je tu jeden problém, že když jsem přišel na úroveň 17, nemohl jsem odemknout postavy, ale přesto jí dávám 5 hvězdiček, protože postavy mohu odemknout při sledování videa jsem se dostal na úroveň 21, aniž bych úrovně dokončil
Tuhle hru miluji, ale občas mě zamrzí...
Je to zábavné, ale zaplatil jsem za odstranění přidání. Některé z přídavků šly kromě těch, které musíte sledovat, když přepnete monstrum, které používáte. Moje dcera to má na svém tabletu Amazon a nemá to vůbec žádné doplňky. Myslím, že pokud zaplatíte za odstranění doplňků, měly by být odstraněny všechny....
Je to moje oblíbená hra. moc se mi to líbí. Žádné problémy se mnou nenastaly. Načítalo se to asi 30 až 40 sekund a hra je úžasná a kdykoli jsem smutný nebo naštvaný, zahraju si ji a jistě mě ochladí. Prosím, stáhněte si to a prostě báječné 👍👍
Jsem šokován reklamami na tuto hru. Moje 5letá dcera hrála hru, která je založena na dětském filmu a objevila se reklama na nějakou realistickou hru na přežití zombie! Jaký idiot si myslí, že je to vhodná reklama pro tento typ hry!?!? Moje dcera se bála a plakala. Myslela si, že udělala něco špatného, aby jí to bylo ukázáno, a neměla způsob, jak to zastavit. Musíte si promluvit sami se sebou a využít své příjmy z reklamy k nákupu mozku.
Na této stránce máme 1 ilustraci ze hry Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures.
staženo pro mou malou neice, teď jsem zjistil, že to hraju celé hodiny. Miluji to, přátelé nebo_rodina, všichni chtějí převzít hru a říkají, dovolte mi ukázat vám, jak hrát tuto hru, hahaha a nechtějí to vzdát. skvělá hra "BRAVO"
tlačítka se stále zasekávají, a když tam nic není, stále ztrácejí život, stále se zasekávají, zasekávají se, občas neskočí
Hra je skvělý nápad, ale mechanika skákání je tak závadná, takže je obtížné ji hrát a musel jsem ji odinstalovat.
Je to super jenom mě mrzí že musíte čekat než se nabijou životy
Piano Music Go-EDM Piano Games เพลง noye
Je to opravdu dobrá hra, ale má příliš mnoho reklam
Nemůžu dát ani jednu hvězdu.je to nejhorší hra.ještě horší než zubař bling.také je tam tolik závad.ti, kdo čtou tuto recenzi, prosím, tuto hru nepouštějte nahlas😠😤😡
Skvělý koncept, ale hra strašně zaostává, takže ji bohužel budu muset odinstalovat. Jediná aplikace, se kterou mám tento problém. Zklamání...
Hotel Transylvania Adventures Dobrodružné lbmw
během 10 sekund od hraní této hry jsem už věděl, že budu závislý. Úžasná grafická tlačítka a kurzory se snadno používají.
Vydejte se do oblíbeného světa animovaného hitu Hotel Transylvania v nové hře s podtitulem Scary-Tale Adventures! Proveďte Draca a Mavis napříč unikátními
Skvělá hra, ale příliš mnoho reklam. Je to americké, takže nemůžu nic koupit atd. Je nemožné sehnat diamanty 😔.
Je velmi zábavné hrát a je dobře udělané, postavy jsou velmi dobré
Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures | Novinka
pecka hra
Super roztomilá hra, příliš mnoho reklam. za tím si stojím. Však si to užívám.
Bylo v pořádku hrát, měl jsem špatné spojení
Miluji tuto hru a Mavis je v ní tak roztomilá, že je tak cool úžasná nejlepší ze všech skvělá práce a prosím pokračujte ve vytváření takových her 🤗😃